maanantai 21. heinäkuuta 2014

Olavin huippukiva sunnuntai

On jääny nää muut osiot mun blogista vähän vähille kun olen ollu raskaudesta niin ihmeissäni.

Olavin kanssa on toki touhuttu vaikka ja mitä, mutta nyt viimeinen kuukausi Olavilla on ollut melko tylsää... lukuunottamatta reilun viikon lomaa mun vanhemmilla, jossa sai päivät touhuta sen lemppari ihmisen, eli "papan" (mun isän) kanssa päivät pitkät :)

Eilen Oltsukka pääsi kuitenkin Karkkilaan tapaamaan Roosa "tätiä" ja samalla itsekkin pääsin hetkeksi pois koti ympyröistä moikkaamaan mun veljeä.

Roosa "täti" on huippu kaveri leikkimään!Kuvat otti Mikko Viherväs
Se ei niin kiva osio päivässä oli KYLPY!!!!! EIIIIIIII! 
Olavi inhoaa kylpyjä, mutta koska edessä oli vielä jotain hurjan hauskaa (käynti mummolassa) oli se vaan kestettävä. Eihän sitä papalle voi ihan mustana mennä näyttäytymään, jos se ei vaikka tunnistakkaan.


Sunnuntaina oli super kivaa ja tänään maanantaina palattiin taas normaaliin arkeen.. eli kotona lojumiseen. Olavi on eilisestä aivan loppu. Heräsi syömään ja halimaan hetkeksi, mutta nyt kuuluu taas kuorsaus omasta pedistä.Mulla on tänään vähän tylsää ja väsy... mamma sano, että pitää syödä ja käydä pissalla....Ajattelin, että voisin tulla vaikka syliin?
Ai miten niin en mahdu? Olenhan mä ennenkin mahtunut? Ai ei edes kainaloon?
No nyt mä kyllä vähän loukkaannuin....No mä sitten pistän nukkumaan tähän kovalle lattialle ihan yksin.....
(Ryömin omaan sänkyyn vasta kun mammalla on tarpeeks paha mieli siitä, että oon näin onneton)


No, kyllä Oltsun riemun hetketkin vielä tulee... viimeistään kun "iskä" tulee töistä kotiin ja vie herran lenkille.


2 kommenttia:

 1. Moi! Onko teidän koira muuttanut jotenkin käyttäytymistään sun odotusaikana? Musta tuntuu, että toi meidän koira jotenkin aistii mun raskauden. Odotan mono-di kaksosia (rv 18) ja koiruus on seurannut mua jo pari viikkoa kuin hai laivaa. Tulee nukkumaan ihan lähelle, haistelee enemmän, seuraa mua vessaanki!, ja lenkillä "puolustaa" mua enemmän ärisemälle muille ohikulkijoille, kun yleensä ohitukset on mennyt ihan kiitettävästi. En tiedä kuvittelenko. Jostain luin että koira voi haistaa vauvat masusta, ihmeellistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kaksosten odotukseen :) Mono-di kaksospojat itsellekkin tulossa!

   Koira reagoi mun raskauteen tosi pian. Olin alkuraskaudessa rv7-9 thaimaassa ja kun koira haettiin reissun jälkeen hoidosta haisteli mut tosi tarkkaan. Ei ollu mitään "mulla oli sua ikävä haistelua" vaan tajus että nyt on jotain outoa tossa mammassa. Alkuun tosiaan seuras kotona aivan kaikkialle (sitä ei ennen raskautta tehnyt) ja oli mua kohtaan tosi hellä. Halus olla mahdollisimman lähellä, pitää kiinni kädestä ja nuolla. Stressas myös kun koki vissiin että oon jotenkin sen vastuulla. Tässä raskauden edetessä on alkanu normalisoitumaan tuo käytös mua kohtaan. Varovaisempi kyllä on ja on mun lähellä tosi nätisti tollaseks mörssäriks. Olavilla on ollu aina vahva suojeluvietti, mutta ennen rakautta suojeli mua vain alkoholisteilta. Nyt raskausaikana mua ei saa lähestyä eikä mulle saa puhua vieraat ihmiset jos mies ei ole paikalla. Eli en usko että kuvittelet. Kyllä koira vaistoaa raskauden ja alkaa huolehtimaan ja suojelemaan.

   Tohon suojeluun oon puuttunut aina jos alkaa ärisemään tilanteessa jossa ei ole mitään syytä. Murisen koiralle takasin ja asetun koiran ja ihmisen väliin. Nolonahan Olavi sillon on, mutta hyvä sen on ymmärtää, ettei ihan jokaselta pieneltä mummolta tarvitse mua suojella :D

   Tässä loppuraskaudessa alkaa taas vissiin hajut muuttumaan kun synnytys lähestyy, nyt mulla on sellanen perässä kulkija joka olis mielellään aina nokka kiinni takapuolessa kun nousen seisomaan. Jännä nähdä millasta käyttätyminen on vauvojen synnyttyä. Luulen, että suojeluvietti vaan voimistuu.

   Poista