torstai 24. heinäkuuta 2014

Kokouspuuhaa

Tällasia piirtelin töisssä isoissa työkokouksissa. Auttaa keskittymään asioihin. Jos yritän vain istua ja kuunnella, menee kaikki sisältö täysin ohi. Piirrellyt muutakin, mutta en tiedä missä loput "kokousasiakirjat" ovat.

Tällä kuvalla ei ole minkäänlaista tarinaa... kunhan päätin piirtää puun. Ehkä tää kuvastaa jotenkin työpaikan strategiauudistusta. Kamalsti asiaa, mutta ehkä lopputulos on joskus tyyni ja selkeä.


Intiaaniheppa
Tämä on lapsetus kuva. Kuva, jonka olisin piirtänyt lapsena... jos olisin osannut.

2 kommenttia:

  1. Wautsi onko sulla siis jonkin sortin "koulutus" tälläisille taidoille? Ja otatko valokuvia ihan omaksi iloksi? Vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aina oon tykänny piirrellä, mutta kävin muutaman vuoden helsingin kuvataidelukioa ja sitten Varian kuva-artesaani linjan. Kuva-artesaani puoli oli graafista suunnittelua, eli enmmänkin koneella tehtäviä mainoksia, lehtien ja esitteiden taittoja yms. mutta siellä innostuin valokuvauspuolesta. Kuvia otan omaksi iloksi ja myös tilauksesta. Nyt raskausaikana mulla ei oo ollu oikein energiaa tehdä mitään kuvauksia ja no nyt kun liikkiminenkin on haaaste niin on se muutenkin vähän vaikeaa. Paljon tulee otettua kuvia lapsista (esim 1v-kuvia) ja sitten on hääkuvia ja juhlakuvauksia. Studiokuvat on oikeastaan kaikki sellasia mitä joku toinen pyytää ottamaan, mutta sitten tollaset luonto ja ns. taidekuvat on vaan omaks iloks. Muotokuvia (lyijykynätöinä) oon myös jonkin verran piirtänyt tilauksesta. Mutta siis han päivätyön ohella harrastelen näitä. Valokuvausta oon kyllä miettinyt ihan ammatiksikkin. Katotaan mihin suuntaan elämä vie sitten mammalomien jälkeen :)

      Poista