keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Mökkeilyä Himoksella

Muutaman viikon sairastelun jälkeen oli ihana päästä pois kotoa vähän lomailemaan. Oltiin miehen, poikien, mun vanhempien ja tietysti myös Olavin kanssa mökkeilemässä. Sattui aivan uskomattomat säät lomaviikolle!!!
Ensimmäinen aamu. Ei harmittanut nousta aikaisin kun ikkunasta sai katsella auringonnousua


Loma koostui lyhyesti sanottuna ulkoilusta ja syömisestä. Mies kävi lautailemassa. Itse en ole lasketellut piiitkään aikaan. Lapsena kaaduin melko pahasti. Toki senkin jälkeen laskin vielä monena talvena, mutta en vaan enään nauttinut laskemisesta... lopetin sitten. Nyt kun näki nuo monet rinteet miltei tyhjillään ja sää oli mitä mahtavin, tuli jopa pieni ikävä rinteeseen. Ensi talvena sitten.  Vielä en uskaltanut, koska edelleen sektioalue vihloo kiertävissä liikkeissä ja laskettelussa niitä tulee paljon, enkä varmasti kaatumisiltakaan välty. Olavi nautti myös vapaudestaan ja löysi itselleen sopivan kepin


 Leikkimistä koskemattomalla tykkilumella


Grillikota rinteen huipulla

Kaikkein mieluisin paikka loman aikana mulle oli hirvitila. Siellä pääsi syöttämään ja rapsuttelemaan hirviä, kauriita ja poroja. Ikinä ennen en olekkaan ollut niin lähellä hirveä tai kaurista, saati päässyt koskemaan. Hirvitarha on vähän niinkuin ravintolan kylkiäisenä, mutta me mentiin paikalle nimenomaan hirvien takia. Seuraavan kerran kun mennään himokselle mökkeilemään, on kyllä mentävä sinne syömään. Nyt käytiin vain kahvilla ja letulla. Letut oli aivan törkeen hyviä!!!!

Paikka on siis Ravintola Hirvikartano
Tämä hirvi nimeltään Matti-Esko oli aivan huippuihana. Rakastuin <3Tämän ahmatin nimeä en muista, mutta tuntui herkut maistuvan vaikka muuten luikkikin ihmisiä karkuun.


Olisin voinut räpsiä kuvia ihan loputtomiin niin eläimistä kuin ravintolastakin. Letut unohdin kuvata kun oli niin kiire maistamaan. Jos lähistöllä liikutte, menkää ihmeessä käymään. Jos letut on yyberhyviä niin ruuankin on pakko olla!

Sellaista himoksella. Nyt taas kotiarkea.. yritän saada mun kuntoiluinnon takasin taas sairastelujen jälkeen ja jalkahaaste alkaa alusta.

1 kommentti: