tiistai 10. helmikuuta 2015

Nyt lähtee!

Oon ollu raskauden jälkeen laiska liikkumaan. On kyllä tehny hirveesti mieli kunnon rääkkitreeniä, mutta on täytynyt olla kärsivällinen ja alotella ihan rauhassa tuo liikkuminen. Sellanen peruskunto on saavutettu vaunulenkeillä ja koiraa lenkittäessä. Kotona oon tehny pientä kevyttä jumppaa, mutta mitään säännöllistä rytmiä mulla ei lihaskunnon kohottamiseksi ole ollut niin kuin ennen raskautta. Uinti ja salikortti on taskussa, mutta vielä en ole päässyt sitä käyttämään flunssien vuoksi.

Sannan kahdesta kuudeksi blogista nappasin itselleni 30 päivän kyykky/pepunnosto/askelkyykky haasteen. Tänään on haasteen kuudes päivä ja ainakin tähän asti kaikki suoritettu ja vähän päälle. En odota, että kuukaudessa tällä haasteella olis mitään suuria näkyviä tuloksia, mutta jos edes jaloissa lihakset sais vähän kuntoaan takasin ja itse saisin itseäni niskasta kiinni muunkin kuntoilun suhteen. Vatsalihaksia en voi vielä treenailla, mutta jalkojen lisäksi käsille vois ainakin antaa vähän vielä lisää tekemistä poikien kanniskelun jatkeeks. 
Vaikka en suuria näkyviä tuloksia odotakkaan niin nappasin kuitenkin kuvan ennen haastetta. Tältä näyttää mun jalat vähän vajaa 6kk synnytyksen jälkeen. Takana raskausajan lopun 3kk sängyssä makaaminen, synnytyksen jälkeen pientä jalkajumppaa, kävelyä ja yksi kunnon jalkatreeni. Mitään lihasta ei siis juurikaan löydy :D Saa nähdä onko kuukaudessa saatu mitään näkyvää aikaseksi. Haasteen lisäksi teen pari kertaa viikossa laajemman jalkatreenin ja tietysti lenkkeiltyä tulee päivittäin.

Jos saan tämän haasteen kunnialla loppuun, otan itselleni uuden kyykkyhaasteen


2 kommenttia:

  1. Jesh!!! Kiva että tulit mukaan. Sullaki hyvät lähtökohdat joten kyllä jtn muutosta varmasti näkyy :) jos oot instassa niin sieltä löytyy muiden treenibebat #30beba :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiva, mäki alotin tän, nyt 11.pv menossa. Ajattelin kans samaa että hyvä alotus ja pääsee vähän treenaamisen taas käsiksi. Mietin kans että vois käsiä vähän kans ruveta treenaamaan. Sit kun vatsoja saa tehä niin teen varmaan vatsalihashaasteen, tein sen ennen raskautta ja se oli tosi tehokas! Maanantaina jälkitarkastus niin ajattelin sitte kysyä millon niitä vatsoja oikeen saa tehä..

    VastaaPoista