sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kaksi pientä prinssiä

Torstaina 14.8.2014 aamuyöstä kuului kahden pienen prinssin ensimmäiset huudot.

Prinssi A painoi syntyessään 1930g ja pituutta oli 43 cm. Pipo 31cm
Prinssi B painoi syntyessään 1720g ja pituutta oli 40cm. Pipo 31cm

Isä ja pojat <3 Minun perhe <3


Pojat syntyivät raskausviikolla 35+2 käynnistyksellä raskaushepatoosin ja B pojan kasvun taantumisen vuoksi. Olin Naistenklinikalla jälleen osastolla kun lääkäri päätti käynnistää synnytyksen. Kirjoittelen siitä sitten ihan erikseen ja myös kaikesta tästä synnytyksen jälkeen tapahtuneesta. Viivästynyt tämänkin uutisen laitto oman terveyden kanssa kamppailun vuoksi. Vähitellen alkaa elämä tässä mammassakin voittamaan niin jos jaksais vähän kirjoitellakkin.

Pojat olivat pienestä koostaan huolimatta heti synnyttyään yllättävän hyvä vointisia eikä tehohoitoa tarvittu. Olivat neljä ensimmäistä päivää naistenklinikan vauvojen vuodeosastolla hyvässä hoidossa, mutta tilanpuutteen ja poikien hyvän kunnon vuoksi meidät siirrettiin Hyvinkäälle, minut osastolle ja lapset lastenosastolle. Itse pääsin muutama päivä sitten kotiin, mutta päivät vietetään sairaalassa lasten kanssa. Lasten kanssa olisi mahdollisuus myös yöpyä, mutta osasto on öisin kovin rauhaton ja tarvitsen itse lepoa parantuakseni. Ihana kuitenkin että pikkumiehet nukkuvat yönsä hyvin, ei herroja äänet ympärillä häiritse.

Pojat saavat nyt kasvaa ja voimistua sekä opettelevat syömään ennen kotiuttamista. Pääasia että pojilla on kaikki hyvin. Täällä Hyvinkäällä on mukava lastenosasto. Meillä on oma huone jossa hoidellaan vauvoja ja voidaan itsekkin levätä. Ilman tätä huonetta ja sänkyä en pystyisi itse olemaan näin hyvin mukana lastemme hoidossa.

Haluan kiittää kovasti Naistenklinikan ihania ja ammattitaitoisia hoitajia, jotka pitivät lapsistamme hurjan hyvää huolta heidän neljä ensimmäistä elinpäiväänsä. Loppu kiitos kuuluu Hyvinkäällä poikiamme hoitaville ja meitä opastaville upeille hoitajille.

On ne vaan super rakkaat paketit nuo omat pikku prinssit. Reilu viikko syntymästä ja jo muutaman päivän jälkeen tuntui siltä kuin pojat olisivat olleet täällä aina. Ja jonain päivänä koittaa vielä sekin päivä kun päästään poikien kanssa kotiin <3

6 kommenttia:

 1. Suuren suuret onnet pienistä nyyteistä! Pikaista toipumista sulle :)

  VastaaPoista
 2. Paljo paljon onnea <3 meidänkin minimiehet syntyi 35+2 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kävinkin sun blogissa kattomassa ja laskin että sulla tais mennä päivälleen samaan synnytys raskauden keston suhteen.

   Poista
 3. Oi, onneksi olkoon! Mä jo mietinkin, että onko pienet syntyneet. Ajattelin tulla kysymään kuulumisia, mutta olikin jo postaus:) Tuli ihan kyyneleet silmiin! Onnea vielä kerran!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille onnitteluista :)

  VastaaPoista