sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

3...2...1... GO

Eikös se niin ole, että elämässä on kokeiltava ”kaikkea” ja pidettävä unelmistaan kiinni? Blogin kirjoittaminen ei ehkä kuulu mun unelmiin, mutta tämä on paikka, jonne niistä kirjoitella ja yksi asia kokeiltavien asioiden listalla... ja kukapa tietää vaikka tämä auttaisi toteuttamaan joitakin unelmiakin. On otettava itseään niskasta kiinni laittaakseen vauhtia rattaisiin.

Nimi ”Keijutarinoita” ei tarkoita, että kertoilisin teille satuja siitä, kuinka keijut lentelevät satumetsissä, vaan kuvastaa enemmänkin minua ihmisenä (ainakin toivon niin). Tosin olen kuullut, että keijut ovat joskus ilkeitä ja pilailevat toisten kustannuksella, ilkeilystä en piittaa enkä tahtoisi saattaa ketään huonoon valoon. Sain nimi ehdotuksen ystävältäni ja päätin ottaa sen käyttöön. Olen pieni, vaalea tyttönen ja usein kuullut muistuttavani keijua, asustelisin myös mielelläni sademetsässä pienen lammen rannalla, mutta se kuuluu näihin leijuviin unelmiin, jotka eivät todennäköisesti koskaan tule toteutumaan :D Kovasti yritän pitää jalkani maassa, mutta monilla unelmilla on tapana kohota aina vain ylemmäs ja ylemmäs. Unelmilla on vahvat siivet, älkää koskaan antako kenenkään katkoa niitä :).

Tähän blogiin tulen siis kirjoittelemaan unelmista, niiden toteutumisesta, jokapäiväisistä ns. arkisista asioista sekä laittamaan paljon kuvia. Piirrän, maalaan, valokuvaan ja rakastan kaiken näköistä pientä puuhastelua. Siispä aina kun työnteon ja lemmikien hoidolta kerkeän, laittelen tänne omia puuhastelujani ja toivon että niistä on teille iloa. Ja varmasti myös karvakamuilla tulee olemaan oma roolinsa blogissani.

1 kommentti: