keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

vaunuista rattaisiin

Siirryttiin jokin aika sitten vaunuista rattaisiin. Meillä on käytössä Easywalkerin duo plus rattaat ja sain vihdoin laitettua vaunukopat myyntiin torille.

Ajattelin tännekkin jakaa jos joku lukijoista sattuu moisia etsimään. Kopat ovat todella hyvässä kunnossa!

kopat jotka nyt myynnissä


Linkki torin myynti-ilmoitukseen alla
http://www.tori.fi/uusimaa/Easywalker_duo_vaunukoppa_kopat_18338199.htm?ca=18&w=1

Olen itse tykännyt easywalkereista todella paljon, vaikka toki miinuksiakin löytyy. Luulenpa, ettei niitä täydellisiä vaunuja/rattaita ole olemassakaan. Meille valikoitui käyttöön kyseiset vaunut monien testailujen jälkeen. Käytiin siis eri liikkeissä testailemassa vaunuja ja valittiin sitten ne, joiden uskottiin soveltuvan parhaiten meidän tarpeisiin.

En ala mitään myyntipuhetta tässä pitämään vaikka ehkä pitäisi. Listaan rehellisesti ne plussat ja miinukset joihin itse olen kiinnittänyt huomiota.

Plussat

- erittäin kevyet työntää
- kääntyvien etupyörien ansiosta myös todella ketterät (mahtuu kääntymään pienessäkin tilassa)
- isojen pyörien ansiosta sopivat muhkuraisempaankin maastoon, sekä kevyt työntää myös lumessa.
- etupyörät saa lukittua (helpottaa esim. lumessa kulkiessa)
- mahtuvat ainakin meillä hyvin varaston ja kodin ulko-ovesta
- taittuvat melko pieneen tilaan kuljetusta varten (meillä farmariin mahtuu konttiin sekä vaunut että koira kun vaunuista irroittaa pyörät. pyörät helppo irroittaa)
- vaunukopat helppo kiinnittää ja irroittaa, sekä kantokahvan sijainnin vuoksi pysyvät kantaessa tasapainossa (monisssa malleissa mitä testattiin meni pää tai jalat herkästi alaviistoon)
- Auton turvakaukalo adapterit maxicosiin ja sitten oli joku toinenkin koppa mihin käyvät. Helppo käydä kaupassa kun voi nostaa turvakaukalot suoraan vaunujen runkoon
- rattaissa omat istuimet (välissä palkki) ei ole niin helppoa häiritä vierustoveria ja jos toinen nukkuu ja toinen ei, voi toinen maata ja toinen istua
- istuimissa kolme eri asentoa, istuva, puoli-istuva ja makuu

miinukset

- pieni tavaratila. Ruokaostokset ei mahdu kyytiin (paitsi silloin kun rungossa on kiinni auton turvakaukalot).
- vierekkäinistuttava malli ei mahdu vanhoihin juniin eikä kaikkien kauppojen kaikista kassoista läpi (jokaisessa kaupassa on aina ollut kuitenkin vähintään yksi kassa josta mahtuu)
- en uskaltais lähteä työntämään porrasliuskoja pitkin, joten jos hissi ei toimi esim juna-asemalla niin voi voi.. (ei onneks ole tähän mennessä moista käynyt)
- vain jalkajarru. Liukkailla keleillä olisin kaivannut alamäissä käsijarrua
- vaunukopat 9kg saakka ja melko pienet. Eli eivät kovin pitkäkäyttöiset (tosin ei me niitä muutenkaan enään kaivata kun rattaissakin voi tämän kokoiset jo nukkua)
- rattaiden kuomut pienet (suojaavat vain vähän) Itse käytän kankaisia lisäsuojia ns. verhoja tuomaan suojaa silloin kun kyydissä on uneliaita kavereita.

varmsti mieleen tulee vielä jotain hyvää/huonoa myöhemmin, mutta tässä nämä tärkeimmät

vaunuina

rattaina


Niin ja nuo turvakaukaloadapteritkin joutaisivat myyntiin jos joku tarvitsee.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä torin ilmoituksesta löytyviin yhteystietoihin :)

1 kommentti:

  1. Meillä on samat rattaat (+ vaunukopat) ja tyytyväinen olen ollut. Nyt ollaan mekin rattaisiin siirtymässä ja mietin, että pitäisikö tuohon ostaa joku kevätpussukka jossa ois noi valjaille/vöille reiät. Onko teillä jotain vauvojen selän alla? Entä jalkapussia tai muuta vastaavaa?

    Suurimpana murheena pidän nyt sitä, että en tiedä, miten pääsen yksin liikkeelle vauvojen kanssa. Hissiä ei ole ja rattaat alakerran pyörävarastossa. Miten kannan vauvat sinne rattaisiin, kun apukäsiä ei ole? Vauvat menis ehkä just ja just kainalossa, mutta matkalla on ainakin yksi lukollinen ovi. Vähän hankalaa :/

    VastaaPoista