sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivälahja askartelua!

Jossain aiemmassa kirjoituksessa kerroinkin, että töissä on kovasti puuhasteltu äitienpäivä askartelujen parissa. Olen ollut itse tämän viikon kotona sairastamassa keuhkoputkentulehdusta, joten en ehtinyt nähdä kaikkia lasten tekemiä lahjoja valmiina. Tarkoitus oli ottaa kuva siitä suuresta hienosta lasten tekemästä lahjakasasta, mutta se jäi nyt sairastelujen vuoksi ottamatta.

Askarreltiin äideille rintakorut ja koruille laatikot. Lisään kuvallisen ohjeen kunhan saan aikaiseksi :)

Tässäpä nämä omat askareet


Laatikon voi askarrella mistä tahansa paperista. Tuo vaaleampi on tehty tapetista ja punainen kuviollisesta paperista. Koristella voi sitten oman mielensä mukaan millä ikinä keksiikin. Itse tein kukkaset kreppipaperista ja lisäksi liimasin läpikuultavia helmiä laatikon kanteen tuomaan vähän kimallusta.

Rintakoruun tarvitsee pitsinauhaa, neulan, lankaa ja nappeja tai helmiä. Rintakorun halkaisijan ratkaisee tietenkin pitsinauhan leveys... korun voi toki tehdä myös kankaasta tai erilaisista silkkinauhoista ja keskustaksikkin laittaa mitä itse keksii ja tahtoo. Käyttäkää omaa luovuuttanne :)

Itsetehdyt lahjat on mun mielestä kaikkein parhaita, saa antaa juuri sellaisen lahjan, jonka uskoo kuvaavan jollain tapaa lahjan saajaa.... ja onhan itse tehty lahja aina ihana kun tietää antajan oikeasti nähneen vaivaa lahjan eteen. Se on tehty juuri sinulle :)

Mukavaa äitienpäivää kaikille äideille!!!

1 kommentti: