maanantai 8. kesäkuuta 2015

Osoitteenmuutos

Kiitos kaikille jotka ovat seuranneet blogiani. Luen itse montaa blogia ja haluan kiittää myös kaikkia teitä, erityisesti muita monikkovanhempia elämänne avaamisesta. Teistä saa valtavasti vertaistukea. Olen ollut hieman hiljainen seuraaja, milloin laiskuuden, ajanpuutteen tai teknisten ongelmien vuoksi. Tahdon siis sanoa, että vaikka en ole viimeaikoina postauksianne kommentoinut niin luettu on paljon.

Keijutarinat blogin sisältö on nyt osittain siirtynyt osoitteeseen http://tuplamammanpaivakirja.blogspot.fi/, mutta keijutarinat jatkaa ainakin toistaiseksi painottuen enemmänkin tuohon valokuvaus ja taide puoleen johon se on alunperin luotu (kunhan vaan järjestän aikaa tuolle keijukaisen luovuudelle). Linkitän vielä hetken tulevat muksupostauksetkin tänne.

Kaikki  kaksospoikien elämään ja minun kokemuksiin äitinä olosta siirtyy Tuplamamman päiväkirja blogiin. Vanhat tekstit olen siirtänyt sinne myös, jotta uusilla lukijoilla olisi helpompi päästä kärryille meidän elämään ja löytää ne raskauden alkumetritkin. Toivon, että tämä ratkaisu helpottaisi ja selkeyttäisi blogia kun kaikkea mahdollista ei ole tungettu samaan paikkaan monille eri välilehdille.

Toivottavasti löydätte tienne Tuplamamman päiväkirjaan! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti